lördag 17 januari 2009

Here we go again

Vi gick på julgransplundringen. Skulle äta lite korv och bulle, dricka lite saft, dansa runt granen och fiska fiskdamm. Och allt det gjorde vi - men T gjorde det lite mindre än "alla andra" eftersom hon hade så ont i magen. L klagade också över magont så vi gick hem igen. Väl hemma klagade L också över att han var så trött och när M tjatat fram lördagsgodiset, så rörde han knappt sitt godis (otroligt ovanligt för att vara han) - så jag kollade tempen på honom - 39.1 - jaha. T lade sig på gästsängen (hon sover annars i loftsäng) och jag kollade tempen på henne också, 38.1. Vad kan jag säga annat än SUCK?!

De har ätit lite isglass båda två, L fick vi i några klyftor klyftpotatis också och de har druckit lite. Men, pigga är de inte. Nu nyss har T också kräkts lite.

Jag blir så trött. Ge mig mars/april och friska vindar! Nu är jag less på januari!

Jag är ganska säker på att flera av mina läsare instämmer i detta.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Om jag håller med!!! Usch, era stackare. Hoppas det går över snabbt och att det snart kommer vår, sol och mer frisk luft! Stor kram!

Anonym sa...

Oj oj, pluttarna. Hoppas det går över snart och inte blir värre. Massor med "krya-på-sig"-kramar från mooooster...och de sovande kusinerna!!

Ango sa...

Jag skulle precis till att skriva ett inlägg i min blogg med exakt samma rubrik som din... Here we go again. Tjejerna kräks, båda två. Ingen skola eller dagis imorgon alltså *suck*. Har aldrig i mitt liv varit med om en sjukare januari...
Hoppas ni klarar er bra, trots allt och att alla kryar på sig snabbt!

Kram
/Ango

Anonym sa...

Appropå ngt annat, du som är super på att fixa&dona med kalajs; ge Abbes pappa lite tips!!

Mamma J sa...

Tack för berömmet. Men, han verkar vara rätt bra på det där själv. Men, jag gav några förslag som väl kanske inte kan betraktas som spektakulära kanske, men vi får väl se om han nappar på något av det... Det har ju gått hem hos oss, så.

Anonym sa...

Usch vad läskigt, för idag har Elina 38.9 i feber... Så det är inte bara magsjuka som smittar via bloggen *fniss*

Hoppas att ni kryar på er!

Mamma J sa...

Nämen, nääää!? Jag hoppas verkligen att du vågar komma hit fler gånger, Helena!

Anonym sa...

Jodå.. men blir det en tredje gång då vette f**

Nu ska jag krypa i säng.. Kram och krya på er!!