måndag 19 januari 2009

Vård av barn

Fast, jag måste säga att hon är oförskämt pigg idag. Men, eftersom hon ända tills hon somnade igår kväll klagade över ont i magen (febern hade vikit några timmar tidigare och hon hade ätit lite av vår middag) så var ändå beslutet givet, att hon och jag skulle vara hemma idag.

Vi har dock klivit upp tillsammans med de andra idag för att se till att alla matrutiner blir som vanligt - för att kolla att magen "håller". M & L var mäkta sura över att vara tvungna att gå till dagis ändå (de har just gått tillsammans med D) - men, de härjar så väldigt härhemma, så de kan gott gå till dagis i några timmar och leka av sig med kompisarna. Jag kan ju alltid hämta dem lite tidigare än vanligt bara.

T sitter och läser på gästsängen i väntan på att få ta datorn i besittning. Själv skall jag ta mig en dusch. Sedan skall jag fotografera tvillingjoggern för att skicka bilder till en som är intresserad av att köpa den. Vi har inte använt den på ett tag och med tanke på den bokade resan så är ju "alla bäckar små" välkomna :-).

För övrigt är jag glad och tacksam för att jag inte såg det här.

Jag är tämligen säker på att jag hade trott att Bush ville göra ett sista, outplånligt intryck i världen.

3 kommentarer:

Ango sa...

Och jag som tycker att jag alltid missar alla såna naturfenomen! Jag vill också se nåt sånt, men nej då. I och för sig hade jag nog legat vaken och funderat ett bra tag på vad det kunde ha varit.

Skönt att T är piggare idag. Jag brukar också skicka iväg de friska barnen och bara låta den sjuka vara hemma. Ja, idag är ju hela trion hemma, men det är ju för att tjejerna kräktes igår, så de kommer stanna hemmma imorgon också.

Kram
/Ango

Anonym sa...

Och jag är också hemma och kurerar barn och mig själv. Sen är det väl friska och krya som gäller resten av 2009 va?! :)

Mamma J sa...

Vi röstar på att vi har gjort vår del av sjukandet för i år då. Absolut!