torsdag 29 januari 2009

Ikväll: kladdkaka



Eftersom helgen skall tillbringas i tre tjejers sällskap i en vinterbonad sommarstuga i Hälsingland, så skall jag ikväll baka en kladdkaka
att proviantera med. Vi skall larva omkring i mysbyxor och fårskinnstofflor hela helgen. Ta en promenad (OK då kanske vi drar på oss överdragsbyxor och vinterskor), fika lite, dricka vin, tända en brasa, fika lite till och bara mysa hela helgen. Inga barn. Inga karlar. Bara vi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj det var den snabbaste kommentaren i historien tror jag =) Kul! Grattis till det rekordet! Pappa har nog inte listat ut hur man lägger in en kommentar så därför skickade han ett sms. Mitt på dagen igår fick jag sms:et: "Det är Maja." Och jag, mitt i jobbet trodde ju han skickat fel så jag frågade: "va?" Då skrev han: "som ska få tavlan". Haha, pappa =) Smaklig måltid! =) Kram kram

Mamma J sa...

Haha, jag reflekterade inte ens över att inlägget var så nytt. Jag irriterade mig bara på att min blogg inte uppdaterat blogglistan som den skulle igen (trodde jag) - för jag klickade ju egentligen in mig för att komma in till det gamla för att kolla om någon svarat rätt :). Nyfiken sörru *s*!

Ja, pappor de är ett eget släkte. Jag tror inte min gode fader kan heller. Inte för att han har varit här (tror jag - han har inte fått adressen, om han inte hittat hit från Lina - men det tror jag inte) - men, jag vet att han har varit med i Linas Nutidsorientering här för ett tag sedan och inte lyckats kommentera :).

Anonym sa...

Men guuud var avundsjuk jag är! Nästan missunsamt avundsjuk men bara nästan :-) Jag skulle kunna kapa av mig ena armen för en helg med mina härliga vänner i en stuga framför en brasa. Men vad är en bal på slottet...

Det är verkligen vad jag skulle behöva just nu efter den här veckan. Hoppas att ni får en underbar helg och kör försiktigt. Jag vet redan att dina kladdkakor är förföriskt goda så dina vänner kommer att bli mycket nöjda.

Kram

Anonym sa...

Men guuuuud vad mysigt det låter. Helt underbart! Rätt åt dig!! Kram

Orsakullan sa...

Åh vad härligt... Nåt sånt skulle jag behöva...

Anonym sa...

Åååh, vet du Jessica - det borde vara straffbart att fresta en gravid kvinna med något så gott som kladdkaka! ;) Nu blev jag jättesugen.. hehe!

Låter som att ni kommer att få en härlig helg!!

Kram.