lördag 10 januari 2009

Jag har den!!!

Har just varit på paketutlämningsstället som hälsovårdsmyndigheten glömde (och noggrannt spritat händerna efteråt) och hämtat mig ett stycke bokpaket!!

Så, nu har jag lite att sätta tänderna i.

Först men absolut inte minst:



Och sedan:







Så, om jag bloggar lite dåligt en tid framöver, så vet ni vad jag gör istället!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ahhh vad roligt att få nya böcker! Är lite nyfiken på den där "Vi, de drunknande", recensera gärna sen. Själv läser jag just nu "Veronica bestämmer sig för att dö" av Paulo Coleho och den verkar bra, läser den både för nöjes och skolans skull. Hoppas ni har en bra helg. Hur gick det på 80-talsfesten? Kram!

Anonym sa...

Åh vad jag längat tills jag får läsa skönhetslitteratur som jag väljer själv.

Men den här kursen som startar i veckan innehåller "Ett öga rött", "Svinalängorna" och en bok till som jag inte kommer på namnet på.

HAr du läs någon av dem?

Mamma J sa...

AnnaK: Jag lovar att komma med recensioner löpande. Började med Mia-boken igår.

Angie: Om jag skall vara ärlig så började jag på "Ett öga rött" en gång i tiden - och bara kunde inte fortsätta. Jag mådde dåligt av det otroligt dåliga språket. Jag har dock blivit uppläxad av "förstå-sig-påare" när jag sagt så, eftersom det tydligen är det som är det "stora" med den där boken... En av mina gamla kollegors lillebror är dock gammal kompis med författaren och skall visst vara omnämnd i boken också, vad jag förstår - så jag har tänkt att jag skall försöka igen vid tillfälle. Det tillfället har dock inte infunnit sig än ;).

"Svinalängorna" är jag jättesugen på. Bra att du nämnde den, skall skriva upp den för nästa beställningsomgång, så jag inte glömmer bort den igen.

Anonym sa...

Svinalängorna har jag läst... Om jag minns rätt tyckte jag att den var jättebra.. Men jag ska kolla upp det...
Hojta när du har läst färdigt Sanningen om gömda.. Jag väntar att skriva om den i min blogg...

Anonym sa...

Usch då... Jag har också svårt att läsa böcker som inte har ett bra språk.
Vi får väl se vad jag tycker, ska börja med den i morgon eller på fredag.

Jag får helt enkelt sätta mitt hopp på svinalängorna =)

Mamma J sa...

Jag hoppas att jag - med min kommentar om det liksom är meningen att det "skall vara så" - kanske gjort dig immun mot att tycka som jag :). Lycka till hursomhelst! Skall bli kul att höra sedan om du tycker att det var värt det iallafall. Då kanske jag skall ge den en ny chans!