torsdag 22 januari 2009

Är det bara jag?

Är det bara jag som hoppas och tror att framtidstron skall komma åter iochmed Barack Obamas tillträde? Som hoppas att alla dessa överspända finanshajar med sina monopolpengar skall sluta sprätta sina sina siffror omkring sig som vore de konfetti - så att det blir lugn och ro på finansmarknaden och allt stabiliserar sig?

Jag tänker tro det tills motsatsen är bevisad. Och det tror ju inte jag att den kommer att bli. Nu vänder det snart. Bara han får leva.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nej du är inte ensam i den tanken.
Jag kanske har för mycet tro på den mannen, för hur lätt kan det vara att vända det där sjunkade skeppet...? Men något måste göras och jag tror verkligen att han är rätt man på rätt plats.
Om han får leva som sagt.
Usch vad hemskt att alltid leva under ständigt dödshot.

Anonym sa...

En annan sak förresten: Har du läst "Flyga drake"?

Den kan rekomenderas annars.

Mamma J sa...

Ja, jag vill ju också tro det. Men, trodde inte mina öron när jag fick höra att börsen gått NER samma dag han tillträdde. Varför?!

Han har mycket förväntningar på sig, det är inte snack om saken.

Och japp - jag har läst "Flyga drake" - otroligt bra!!! Om du inte har läst "Tusen strålande solar" av samma författare, så kan jag rekommendera den också.

Anonym sa...

"Ett öga rött" är lite knepig att läsa, du har rätt.
Nu har jag valt att lyssna på den. Jag ångrar mig inte. Den är charmig, är ärlig och jag tycker nog att man får sig en liten tankeställare. Så ska en bok vara.

Snart är det dags för Svinalängorna.

Anonym sa...

Ja det är fler som tänker lika. Att måtte han få leva, typ.

Jag tror helt klart att han är rätt man på rätt plats för att kunna röja upp lite av all den skit som Bush och hans kumpaner lyckats åstadkomma, men det vore oschysst att förvänta sig ngr mirakel...

Den som lever får se. Hmm, and that goes for everyone... ; )

Anonym sa...

Du har väl läst Tyskungens inlägg om Obama idag?! : )

Som sagt.

Mamma J sa...

Jag förväntar mig mirakel på samma sätt som jag inte förstod hur i hela friden den här finanskrisen uppstod - för att folk fick skälvan... På samma sätt så tänker jag förvänta mig att hans blotta uppenbarelse skall utföra underverk :).

Och japp. Jag har läst vad Tyskungen skriver. Många är vi som tänker samma sak. Många. Too good to be true. Eller något.