tisdag 16 juni 2009

Uppfinnare se hit!

Varför finns det inget enklare sätt att färga utväxt än att hålla på och kleta halva håret med färg? Varför finns det inte bara en liten flaska med en liten pensel som man kan använda och liksom bara måla det hår som behöver målas. Eller den del av håret som behöver målas, om man säger så. Så less som är på detta borde jag gå tillbaka till att vara blond. Men. Jag? Blond? Nääää...

5 kommentarer:

Maj Korner sa...

Jaaaa! Och någon form av dosering så man slipper stå och mäta när man inte vill blanda alltihop. För till utväxten behövs ju inte så mycket.

Anonym sa...

När öppnar du firman, låter som att du har en affärsidé.

AnnaK sa...

Men, finns inte det? Har för mig att det var någon förpackning det var med en kam eller något liknande.Hmm, måste kollas upp! Förresten vet jag att du är skitsnygg som blonin, sådetså! Men man ska ju trivas också, kram!

Angie sa...

Själv funderar jag på att lägga in ljusa slingor och blir lite blondare...så att hjärna och hårfärg matchar liksom =)

Mamma J sa...

Maj: Ja, visst vore det suveränt? Jag skulle lätt betala lika mycket som jag betalar för en hel förpackning nu, om jag vann smidigheten iochmed det.

Tandis: Ja, visst vore det något. Jag är en himla bra idéspruta faktiskt. Men, så värst teknisk så att jag skulle kunna utveckla idén, är jag inte tyvärr.

AnnaK: Om du ser något sådant igen, snälla kolla märke o s v, så jag kan testa!

Angie: Haha, nu är du väl lite hård emot dig själv? Jag är ju naturlig blondin - men har inte varit blond på lääänge.