söndag 23 augusti 2009

Min egen docka

Gick igenom T:s garderob igår för att kartlägga vad hon behöver inför kommande säsong. Fann att trots att vi rensade ut bra mycket, så fanns där en väldig massa kvar! Hmm, kan mamman vara skuld till att det finns lite för mycket i den garderoben kanske? Hmmm, kanske det kanske. Det är fortfarande väldigt roligt att köpa kläder till henne. Det kan väl vara kul att köpa till killarna också - men inte på samma sätt. Det enda som är lite frustrerande är väl att hon knappt hinner använda allt - och tyvärr blir hon väl lite enkelspårig emellanåt och kör typ samma uppsättningar igen och igen. Medan det alltså ligger en massa andra fina kläder och bara krymper i garderoben!

Det var som jag sa till henne när vi hade rensat klart, att jag lite önskade att hon var min egen lilla Bratz-docka (nåja, lägg inga värderingar i hur dockorna ser ut, tänk bara på hur de leker med dem) - så att jag fick byta kläder på henne flera gånger om dagen helt utan att de blev smutsiga det allra minsta - men så att man fick använda lite mer av det som finns...

Hon log överseende mot sin svamliga mamma.

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Hahaha, det är tur att de inte tar allt man säger på så stort allvar =)
Hur gammal är hon?

Nenny sa...

*asg* "min egen lilla Bratz-docka"! Nu gick du steget längre än mig, nått så tokigt har nog aldrig den här mamman fått ur sig och då säger hon ändå många knasiga saker ;)!

Det är likadant här och jag vet föräldrar som blir förvånade när jag säger att thilla själv väljer kläder varje dag(med viss påverkan), men visst, de väljer i princip samma. Nu fanns det dock inte så mycket kvar i lådorna när jag shoppade den här omgången och jag har lärt mig ungefär vad hon använder så vi är rätt synkade. Hon fick i alla fall ett par jeans och ett par lila vanliga byxor. En luvtröja med dragkedja att ha som "jacka" nu och tjockare tröja längre fram samt en röd tuff tröja och en rosa/brun rätt vanlig tröja. Den sista från Kappahl resten var Lindex. Sen kommer det nog behövas någon ny typ discostass framöver, kanske kjol och top.

Kul att shoppa kläder till de små, men jag gillar att shoppa till killarna för det är alltid lika spännande att se om det över huvudtaget finns något fint i affären för killar! Ibland finns det men för det mesta inte. Postorder funkar inte till dem då jag har absolut noll koll på storlekar till dem just nu och det skiljer så mycket på kläder.

Lycka till med höstshoppingen :)!

Mamma J sa...

Nilla: Haha, nej precis. Hon blir 9 i januari.

Nenny: Iår blir det nog inte så mycket shoppat till T eftersom det fanns så mycket kvar! Lite jeans behöver hon dock, men det köper vi i butik, för i hennes fall är det ju viktigt med passformen.

När det gäller killarna så tycker jag det är så svårt att köpa i affär eftersom det ofta inte finns två av det jag hittar, i samma storlek. Så, då måste man på flera ställen och så där - och det orkar jag inte med. Mina killar drar typ 104 nu, och H&M är hovleverantör, och där vet jag att storleken funkar så :-).