fredag 14 augusti 2009

Titanic

T:s kompis V hade igår varit på utställningen om Titanic och vi började förstås att prata om filmen då. Filmen med stort F. T har, vid något tillfälle, lyckats se slutet av filmen och berättade livligt om hur det var och hur Celine Dion sjunger o s v. Så, nu har jag lovat tjejerna en kväll framför TV:n - nästa helg får det bli - laddade med näsdukar och gotter. Kanske att man skulle försöka ta sig till den där utställningen själv med T innan också. Vi får se vad vi hinner.



Det kan inte hjälpas. Jag får tårar i ögonen varje gång jag hör den här låten - och att se detta. Ja.

Leonardo diCaprio får väl betraktas som en av vår tids mest begåvade skådespelare. Visst är han snygg, men inte bara det. Han är ju en fantastisk aktör. I varje film han spelar är han ju helt enastående. Har ni sett "Blood Diamond"? Rekommenderas!



Han är också fantastisk i "Body of lies"!



Eller varför inte "Gilbert Grape" där han ju spelar emot en annan superbegåvad skådespelare, Johnny Depp.



Jag kan hålla på länge, haha! Man kan väl säga så här: Jag tycker fortfarande att Matthew McConaughey är allra snyggast. Men, Leo och Johnny är klart mest begåvade. Nästa film för mig (förutom Titanic då) blir nog "Revolutionary Road".

2 kommentarer:

Pia sa...

Jag är ett lättgråten typ som gråter när jag ser sälungar på tv!! Så när jag skulle se Titanic på bio så hade ju alla sagt till mig att jag måste ladda med näsdukar för den är så sorglig.. Mina förväntningar förstörde allt och gissa när jag började hulkgrina? Jo, Celine Dion började sjunga, eftertexten började rulla OCH lamporna tändes!! Pinsamt! ;o)

men det är en vacker film!! Har sett den flera gånger härhemma..

Mamma J sa...

Hehe, festligt! Men, det var lite samma sak för mig. När eftertexterna rullade och det var SLUT....

Jag har också sett den igen och igen. På VHS. Någon sådan spelare har vi inte längre hemma tyvärr...