tisdag 4 augusti 2009

Sista utflykten

Den här semesterns sista riktiga utflykt företogs idag - till Parken Zoo i Eskilstuna. På det hela taget en trevlig dag, med jättebra väder och allt. Det där riktigt bra som vi kände när vi åkte därifrån förra året, infann sig dock inte denna gång. Jag retade mig lite på att de ville ha extra pengar för en del attraktioner såsom rundturståget, småbåtar och småbilar när vi redan betalat in oss för nästan 1300 kronor för hela familjen. Men, när vi väl hittat lejonen så var M nöjd med djuren och sedan åkte vi en massa karuseller för hela slanten. "Masken" kändes dock extremt beige iår jämfört med förra året. Undrar om de dragit ner hastigheten på den eller något? Den nya attraktionen "Flying frogs" föll hursomhelst även mamman i familjen i smaken, eftersom jag gillar när det kittlar i magen. Den riktiga bergochdalbanan som de haft förut, var tyvärr borta. Killarna var precis lagom långa för att få åka med i Radiobilarna för första gången - det var jättekul att åka där och krockas hela familjen - i lagoma doser förstås. Så, rätt så nöjda och glada åkte vi därifrån för att passera jordens skyfall. Tack för att vi slapp få det i huvudet när vi var där! Nu är barnen kojade och jag skall ta mig en Dooleys. Är man gottegris så är man!

3 kommentarer:

Angie sa...

Hmm där ser man. Jag har inte varit där på 3 år tror jag. 4 kanske. Parken Zoo är dyrt om man inte har säsongskort (Bor man i stan så kan det löna sig väääldigt snabbt).
Då åkte ni säkert förbi mitt jobb idag, där jag var instängd från kl.10 och fram till kl.18

Nenny sa...

Hmm, vi funderar på en tur dit nästa vecka, vi fortsätter att fundera...

Ango sa...

Vi bor ju nästan bredvid Parken Zoo (ja, 3 mil ifrån då) och brukade vara där mycket tidigare. Nu har vi inte varit där på 2 år eller nåt. Vi brukade köpa årskort, så hade man trista helgdagar fixade. Då gick väl årskorten på 1100:- för oss alla tror jag. Sista året vi köpte var vi bara där 1 gång, och sedan har vi inte köpt kort, eller varit där heller. Får väl bli nästa år igen tror jag.
Jag gillar inte heller när det ska betalas extra till än det ena, än det andra. Har jag betalat entré ska allt ingå liksom. Ok, att man får betala extra på tivolit det ser man ju ändå inte som en del av djurparken. I djurparken ska däremot allt redan ingå i entrépriset.