tisdag 21 oktober 2008

High School Musical 3

Imorgon har High School Musical 3 Sverige-premiär och min HSM-tokiga dotter har minsann järnkoll på det.

Det hon däremot inte har järnkoll på (det kan hon inte ha iofs eftersom infallet kom precis nyss) är att hon och jag skall gå på PREMIÄREN och se den!

Jag har preciis bokat biljetter för att se den imorgon kväll - hon och jag. Och nu sitter jag och grunnar på hur jag skall berätta det. Kanske jag skall lägga en lapp på frukostbordet? Jag börjar ju 6 imorgon, så jag kan inte berätta det personligen förrän när jag hämtar i skolan. Och det kanske är kul att få suga på karamellen hela dagen?! Eller om jag skall be D ringa upp mig imorgon bitti när hon vaknat. Vi får se.

Jag skall grunna lite till. Jag vet dock att oavsett så kommer hon att skrika rakt ut när hon får veta det! Den bästa sortens överraskningar är de som är totalt oväntade!

Nu - tillbaka till DHW!

5 kommentarer:

Ango sa...

Vi ska också gå och se den, men det får nog bli i helgen tror jag. Imorgon har de nämligen avslutningsfest för vårt underbara fritids som flyttar till nya lokaler nästa vecka. Alla barn är bjudna på avslutningsmiddag imorgon kväll, och den vill jag att tjejerna ska få gå på...så bion sparar vi till helgen!

Kram
/Ango

Anonym sa...

Åååh vad hon ska bli lyckeliiiig!! Inte för att jag har ngn koll på HSM whatsoever, 1 2 eller 3, men det blir säkert super.

Kram

Anonym sa...

Åh vilken rolig överraskning! Bra jobbat! Vill höra sen om hennes reaktion. Själv kan jag inte se eller höra nåt om HSM utan att tänka på din son M:S uttal av High Schoool Musical. Roligt!

Anonym sa...

Men berätta hur du gjorde då!!! :)

Anonym sa...

Ja du måste ge oss fortsättningen sen.... hur glad hon blev osv...