fredag 31 oktober 2008

Ledig dag?

Är ledig från jobbet idag (var det igår också iofs). Men, man kan undra om det blir så mycket ledigt, haha. Har utlovat en massa aktiviteter här idag, så. Dels så har vi en 7-åring till här för dagen. En av T:s kompisar. Hennes mamma ringde igår och frågade om T skulle gå på fritids som idag - det hade kört ihop sig lite för dem med den tidiga stängningen som fritids tillämpar idag. Om jag i så fall kunde ta S med mig när jag hämtade T. Men, eftersom T inte skulle dit alls, så sa jag att hon väl kunde komma hit hela dagen istället. T gillar att leka med S, jättemycket. Så, nu är hon här.

Och sedan är det tänkt att dagen skall innehålla:

* Handla
* Packa undan tvätt
* Städa klart huset (vardagsrum och kök kvar)
* Gröpa ur en pumpa
* Baka grahamsbullar (T har bakat sådana på fritids i veckan, så hon har fått receptet av en av fröknarna och vill baka det till vår frukost imorgon)
* Göra Halloween-godis/efterrätt enligt Bolibompa-Ylvas instruktioner
* Göra "lövtavlor" med fliselin, blompinnar och de löv som vi har haft på tork och under press i några böcker i ett par veckor

Och sedan kommer syster och O ner för att hälsa på oss (lille A skall få stanna hemma och rå om pappa). De minsta i familjen räknar minuterna tills han (öh, de!) kommer.

Jag hade tänkt köra några tvättar också.

Inte så ledigt kanske. Men, annorlunda än den "vanliga lunken" iallafall... Jag ska nog sätta fart.

MOOOT HANDLET!!! (som 3-åringarna kallar det!)

Inga kommentarer: