söndag 5 oktober 2008

Shopping

Har varit runt i vårt stora ny-ombyggda innecentrum idag, tillsammans med E och hennes 15-åriga dotter som också börjar på E :). Det var rätt så intressant att gå i affärer med en 15-åring, faktiskt. Det finns betydligt mer snyggt än vad man tror, när man ser det mer med hennes ögon, på något sätt. Det var lite kul! Gjorde några fynd!

Just nu är de på en fotokurs som hålls av Emelie Ohlsson innan de skall beträda vägen hem till Dalarna i den mörka höstkvällen.

De kom igår kväll, efter att jag och barnen varit och shoppat födelsedagspresent till kusin O som fyller år nästa helg - och de hade "gjort City". Vi åt lite Asiatisk Lax (mitt paradnummer, ni vet!) och så tittade vi på Stjärnor på is på 4:an. Inte helt trist, även om det är svårt att bedöma. Iofs var det rätt så lätt att se att Malin Ewerlöf inte var någon direkt talang, haha... En fråga vi dock funderade på var: Hur bedömer de om de utvecklas? Finns det olika danser, som i "vanlig dans" eller kommer de att kräva att i typ fjärde programmet skall alla kunna göra en piruett eller hur kommer det att gå till? Antar att vi kommer att bli varse vad det lider, hursomhelst.

En gammal kompis till E är för övrigt teckenspråkstolk och var med på TV igår i tv-programmet Byss. Igår tolkade hon bl a en intervju med några ur "Delfinfolket" när de intervjuades av programledarna där. Det handlar alltså om människor som är övertygade om att de är delfiner fångade i människokroppar. Så, det har vi tittat på, i efterhand, på datorn idag. Man kan väl säga som så att det är en smula udda...

Nu lägger sig lugnet över hemmet. Och jag skall nog ta och smaska i mig en kexchoklad eller så. Vad gör man inte för att få fortsätta se ung ut (trots att E och jag kom fram till att vi känt varandra i 25 år i februari!), eller vad säger ni?! Haha!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för en trevlig helg! Jättemysigt att träffa din familj. Vi är nöjda med vår lilla mor och dottertripp - nöjda med shopping och nöjda med vår lilla kurs och självklart nöjda med värdfamiljen. Emma är mycket förtjust i erat shoppingcentrum och kommer gärna igen. Eftersom hon gick bra ihop med era goa barn kanske det kan passa att hon kommer och hälsar på med en kompis och shoppar på dagen och är barnvakt på kvällen? Så kan du och mannen hitta på nåt mysigt tillsammans bara ni, det kanske inte hör till vanligheterna?

Tacj ingen och kram!