onsdag 29 oktober 2008

Vad vet du om mig?

Ta den här lilla frågesporten och testa vad du vet om mig.

Egotrippen känner inga gränser, haha!

(Rapportera gärna resultatet!)

EDIT: När jag nu har testat och dubbelkollat - hur jag än gör, så rapporterar den fel på rätt svar på sista frågan. Men, inte desto mindre får jag 100 % fast jag får ett rött kryss där. Så, ni som vet - ni vet nog.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde jag skulle ha alla rätt. Med tanke på att. Men, lyckades skrapa ihop 80 % iaf...

Mamma J sa...

Det trodde nog jag också att du skulle ha fått... Hmm, nu måste jag ju luska ut vad du svarade fel på... Antal systrar?! *asg*

Anonym sa...

Eeeh, gjorde en omstart för att kolla in sista frågan igen. Och ja, jag VISSTE väl att jag hade rätt. : )

Missade på antal gudbarn samt landskapen(!) i förra omgången.

Anonym sa...

Jag är rätt nöjd med min insats! Hade fel på gudbarn, stjärntecken och konsert. Rätt nöjd med att pricka in landskap och antal år i giftemålet. Men sen är jag ju sjukt bra på att gissa =) Hoppas att ni har det bra! Hälsa famljen så gott! Kalle hälsar tillbaka!
Kram kram

Anonym sa...

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=98316&lid=20081104&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla

Här kan du se programmet om Håkan Hellström...

Jag fick jättedåligt på testet.... 40% hahahaha... Men som du skrev så lärde jag mig en del. Tex att du har bott i det vackra värmland :-)

Anonym sa...

Haha, snacka om kul egotripp! *vill också* Jag fick 70% och det är väl helt ok?! Var dock helt säker på att det var Håkan Hellström du var på senast men tydligen är inte mitt minne vad det brukade vara...Kram!

Anonym sa...

Jag kan ju inte ett skit om dig!

Anonym sa...

btw, det var Lina som sa det där.

Mamma J sa...

Karin: Ja, man skall ha lite tur ibland. Men, lite skicklighet är nog inte helt fel det heller - du kanske kombinerade?!

Helena: Vet du, jag skrev faktiskt den där frågan lite med dig i bakhuvudet :). Ska absolut kolla in Håkan vid tillfälle!

Anna: Jag tror du förvillades av Helenas inlägg jag, haha. Jag skall avslöja svaret på sista frågan senare, eftersom det visar fel "rätt svar"... Gör ett quiz till din blogg - jag kommer och svarar!! (Räkna dock inte med några 70 % på mig, för jag kände mig verkligen förvirrad när du skrev om E som du varit barnflicka till... Öh, hade jag totalt missat det eller?! Eller förresten - NU kom jag ju på det - hennes mamma heter Anna-Maria väl?!

Lina: Haha, hur många procent fick du då?

Anonym sa...

Hennes mamma heter Anna och hon har en lillasyster som heter Cecilia. SKogens konung i efternamn. *hihi*

Ango sa...

Hm, 30% var ju inte så smickrande kanske, men det skyller jag heeelt och hållet på att jag inte känner dig annat än vi nätet (för sååå mycket han vi ju inte träffas i Enköping då för 100 år sedan).

Krma
/Ango

Anonym sa...

60% lyckades jag skrapa ihop, men jag borde ha kunnat svara rätt på antal gudbarn och hur många år du och D varit gifta....är lite missnöjd med mitt resultat...och hörru du!! NU kan du ju inte säga att du ska gå på Håkan Hellström eller var det kanske sällskapet det var fel på? ;)
(fast ska du det så vill jag vara med.....)
Kram

Mamma J sa...

Vad kul att så många försökt. Och än är det inte för sent om någon eftersläntrare kommer till. Bara kör! Jag slutar inte att läsa kommentarerna för att jag lägger in något nytt, bara så ni vet :)

Ango: Jag tycker 30 % var bra ändå - och så såg jag att du svarat att vi kör Renault - och det gjorde vi faktiskt när vi sågs sist!

Eva: Njaa, vi får väl se med den där Håkan. Jag skall kolla in den där dokumentären först så återkommer jag sedan. Ska jag gå, så lovar jag att gå med dig - kan inte tänka mig ett bättre sällskap så Håkan-tokig som du är :)!

Ango sa...

Jag hade ett svagt minne av att ni körde Renault och därför chansade jag på det. Då var inte minnet så fel ute i alla fall ;).

Kram
/Ango