söndag 26 oktober 2008

Önskelistorna klara

Iallafall barnens. Till killarna önskade jag (nej, jag menar så klart att de önskade sig själva, eller något..) till sist skridskor, brio-järnvägs-grejer, utklädningskläder från Fantasikompaniet, hela filmer ur Astrid Lindgrens repertoar - typ Madicken, Emil, Ronja, Barnen i Bullerbyn. Dock vill vi inte ha in Karlsson på taket här, jag tycker han är en ryslig person! Och Pippi har vi ett helt gäng redan. Lite kläder, grävmaskiner (de är mycket fascinerade av sådana!) lite sådana där pyssel/aktivitetsböcker med klistermärken, typ samt handdockor. Jag kom på det att de gärna tar av sig strumporna och sätter dem på händerna alternativt går och hämtar strumpor bland den rena, men ej vikta tvätten - och leker med. Så, då kanske det kunde vara något.

T önskar sig bl a biljetter till Disney On Ice i Globen, stora solglasögon. Littlest Pet Shop-grejer, HSM 3 och 1 på DVD (nähä?!), glassmaskin, en massa sådana där "älvor-böcker" av Daisy Meadows, lite ridtillbehör, husdjursspel till sitt Nintendo, hamster, en fisk, en hund (hon har skrivit så kul * hund (1). Sötskrutt! Hennes lista är rätt lång, kan jag säga! Men, jag tror att det hör till.

Angående de där utklädningskläderna från Fantasikompaniet, så kan jag säga att syrrans O som ju fyllde 3 år när vi var i Falun sist - fick drakkostymen av sina andra kusiner och den var verkligen jättefin! Känns som betydligt bättre kvalitet och allt, än det man hittar i de stora leksaksaffärerna där de knappt kan leka i kläderna förrän de går sönder eftersom de liksom inte är gjorda för det.

Så, är ni på jakt efter utklädningskläder - kolla där!

Inga kommentarer: