torsdag 4 december 2008

Inspiration på GOTT och ont (?)

Alla har vi väl varit med om det där lätt ångestframkallande i att försöka hitta på vad man skall äta. Man har sin slitna repertoar som man är så kräks-less på att man nästan mår illa bara av tanken på något som egentligen är jättegott.

Därför gillar jag det första av mina nya bloggtips, lite extra, tänk så skönt det vore med en egen hemmafru, haha! Lite nya tankar, liksom... Jag som älskar citrongräs har redan något nytt att bjuda familjen på!

Sedan har vi ju det andra nya tipset. Det är väl kanske inte fullt lika LIVS-nödvändigt om man säger så - men vem behöver inte lite chokladterapi ibland?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett av mina favoritrescept! http://www4.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15069 Gulaschsoppa. Enkelt och ooooh.....så gott!

En egen hemmafru vore annars himla nice....

Kram Eva

Anonym sa...

Oj, då är det bara att skärpa sig och börja uppdatera lite då.

Mamma J sa...

Eva: Vi gillar gulaschsoppa i den här familjen - fast vi brukar köra med burkvarianten. Detta lät dock inte så krångligt, så det tar vi! Tack!

Anna: Hehe, ja - kanske :). Men, det som redan finns där tar ju ett litet tag att prova sig igenom - och allt låter helt underbart!!