lördag 27 december 2008

Utmaning

Fick en jättekul utmaning av Orsakullan - men eftersom julen har hunnit bli överspelad sedan jag fick den (och den framför allt handlade om den) så hoppas jag att det är OK att jag går vidare...

Åter i hemmets lugna vrå är vi nu. Och sååå skönt det är!

Vi har haft det jättebra på alla sätt och vis, men hur det än är - det är inte hemma!

Nu har vi några hektiska dagar framför oss med 15-årsfirande (D:s lillasyster fyller imorgon), förberedelser inför nyårsfirandet som skall gå av stapeln hemma hos oss med D:s storasystrar på besök, lite jobb (har hemifrån-jour på nyårsaftonens dag och jobbar "vanligt" den 2:a), pyjamasparty med 9 inbjudna tjejer den 3:e, syster och två systersöner som kommer den 4:e, mamma och pappa som kommer den 5:e och så firande av en ny 8-åring den 6:e. Ja, och sedan var det jobb igen den 7:e! Tiden går fort när man har roligt!!

Vi har insett att vi nog inte hinner städa undan julen innan T:s födelsedag i år, vilket vi annars brukar vilja göra - för att liksom ha hennes födelsedag som en egen händelse. Men, med programmet vi har fram tills dess finns det nog en viss risk att vi får bordlägga det till helgen efter allt... D ska ju jobba nu på måndag och tisdag också.

D är och handlar just nu. T sjunger Singstar High School Musical 3 (som hon fick i julklapp av oss) och pojkarna ligger i sina sängar och tittar på Pippi. Livet är rätt skönt (med undantag för de där himla väskorna som står därnere och väääser "Packa upp oss!!!!")

Inga kommentarer: