torsdag 11 december 2008

Julklapp till mig

Jag kom just på att jag alldeles har glömt att skriva upp en av mina önskningar, på min önskelista.

Jag läste ju bloggen som författarinnan skriver en sväng förut och hade då tänkt att DEN BOKEN skall jag önska mig i julklapp.

Vilken tur att jag blev påmind!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag satt och läste den bloggen igår! Måste också skaffa den boken genast!!! Kul när man läst alla böckerna det handlar om.

Anonym sa...

Jag har förbeställt den boken....Kunde inte vänta på att få den i julklapp så den kommer nästa vecka :-) Ha en Trevlig Helg!

Mamma J sa...

Ja, det skall bli riktigt intressant att läsa!

Och Helena: Jag är avundsjuk, och detsamma!!

Anonym sa...

Vilken bra idé! Rapportera gärna om boken är något att ha sedan. Känner mig dock skeptisk till hela den där grejen. Kram!

Anonym sa...

Intressant..ja. Fascinerande..ännu mer. Men kanske inte just hur Lisa och "Mia" må ha ljugit ihop böckerna utan mer hur saker och ting fungerar i det administrativa Sverige...

Jag ser detta/turerna kring "Mia" som ETT exempel på förmodligen MÅNGA förfaranden i samma genre. För det är väl inte tack vare Gömda och Asyl som hon fått all denna hjälp??

Mamma J sa...

Anna: Jag hade varit mer skeptisk om inte berörda människor trätt fram - OCH - eftersom en av de som faktiskt känner författarinnan och vad jag förstår, högaktar henne, är en kompis till en kompis till mig. För, jag skall medge att jag nästan trodde hon (författarinna) var ett troll först.

j-sis: Ja, visst är det intressant ur ett samhälleligt perspektiv också. Du får se till att din sambo fixar den där till mig i julklapp, så kan du få låna den sedan ;).