söndag 7 december 2008

Syre

Som Abbepappans kompis Mymlan så klokt har sagt att "kommentarerna är bloggens syre"... Så, då håller jag på att kvävas då?

Nu vill jag åter igen ha igång er att kommentera. Framför allt för att jag är lite nyfiken på vilka det är som finns där bakom mina besökssiffror.

Svara mig på:

Vem är du och hur hittade du hit? Har du varit här förut? Kommer du tillbaka? (Nåja, den sista frågan behöver du inte svara på om du nu inte vill, haha!)

8 kommentarer:

Cookie in space sa...

Hejhej!
Karin W här. Jag hittade dig för att du hittade mig. Men vi vet ju vilka vi är :-)
Att jag besöker dig så här mitt i natten beror på att jag precis budat på en biljett från Östersund till Stockholm, tåget går om några timmar och jag har varit vaken för att kunna buda in i sista sekund (vilket jag gjorde, och vann mot nån stackare som heter Jonas Olsson som nu blir kvar i Östersund...hehe).
Annars besöker jag dig när andan faller på. Jag är ingen jätteflitig bloggläsare, ej heller flitig bloggare (bara när jag reser och tycker att det är kul att berätta vad som händer). Men trevligt att titta in och kolla läget!
Nu ska jag sova några timmar till innan det är dags för avfärd. Gonatt!

Anonym sa...

Ja du vet ju vem jag är och jag läser här i princip varje dag. Har svarat på din kommentar hos mig. Jag har också fler besökare än kommentarer, skumt. Är inte våra briljanta bloggerier värda att kommentera??!! :)

Nenny sa...

Jag tror nog du vet vem jag är också, kollar in här med jämna mellanrum (typ varje dag :)). Hinner oftast inte kommentera då man sitter ner på lånad tid och kollar igenom alla bloggar på listan samt slänger in lite egen uppdatering snabbt som attans. Men det är ofta du skriver saker jag skulle vilja kommentera, fast det hjälper ju inte upp kommentarerna i din blogg... Alltså ja jag har varit här förut och ja jag kommer garanterat tillbaka. Hittade hit från aff.

Anonym sa...

Hej hej! Jag läser och kommer tillbaka! =) Vart kommer ni hålla till över julen? Blir det Falun? Hälsa familjen! Kram kram

Linnea sa...

Jag är en vilsen själ som är totalt förvirrad, rädd och funderar på meningen med livet mest hela tiden. Nej då, jag skojar bara, jag är kusse burre (som en annan kusse burre nere i Spanien brukar kalla våran relation), och jag håller till nere i Lund. Jag tror att jag hittade din blogg eftersom du skrev ett inlägg på min =) Jag har läst allt (tror jag!) på din blogg och jag kollar den nästan varje dag. Ja, jag kommer tillbaka! Ska ni till Dalarna över jul? Om ja, hur länge kommer ni att stanna (så att vi kanske kan sammastråla och skåla lite, hihi)? puss och kram/L

Lina Nyberg sa...

För att du sa åt mig.

Och eftersom du ofta säger "som du kanske har läst på min blogg" så måste jag väl hänga med så att jag vet vad du pratar om.

Ango sa...

Jag är här *viftar med handen*. Ango i egen hög person!
Läser nåstan varje dag (ibland får jag läsa ifatt lite) och kommenterar dåligt tidvis, jag veeeeeet ;).
Kommer tillbaka heeeela tiden!

Kram
/Ango

Mamma J sa...

Tack alla för era presentationer!

Och som svar på era frågor: jag känner igen er allihop!

Och ja, vi firar jul i Dalarna. Exakta tider mellan vilka vi ämnar befinna oss där tvistar vi dock fortfarande om. Men, vi kan höras så kanske vi kan ses och kanske skåla eller iallafall åka skridskor, kanske?